top of page

Си Пи Си Трейдинг ООД е на българския пазар вече почти десет години, като през това време се стремим непрекъснато да подобряваме предоставяните от нас стоки и услуги, с цел да постигнем максимално удовлетворение на нашите партньори и клиенти.

Си Пи Си Трейдинг ООД предлага на своите клиенти прахови бои от реномирани брандове, които са лидери в иновациите в тази област в световен мащаб. Доставяните от нас прахови бои притежават редица сертификати, сред които QUALICOAT , GSB , GSB - International, QUALISTEEL, RINA и др.

Поддържаме огромно разнообразие от цветове по RAL и специални ефекти на склад във вариант гланц, мат, шагрен, фина текстура и др. 

В борбата с корозията можем да помогнем с богат избор от цинкови и безцинкови грундове, някои от които в система с финишен слой от полиестерна прахова боя дават ниво на корозионна защита C5-I.

Изключително гъвкави сме в доставката на бои по систените на NCS и PANTONE, като минималното количество на изработка от цвят е само 100 кг, а доставката не надхвърля 10 работни дни.

Екипът на Си Пи Си Трейдинг ООД има над 20 години опит в областта на праховите бои и стотици доволни клиенти и партньори.

bottom of page